startsidan :: guldstjärnor :: reportage :: arkiv :: vad är barhäng?

Vad är Barhäng?

Ännu en tråkig fredag, du jobbar över. Alla kompisarna sitter på en uteservering någonstans, det slår dig hur sällan ni hinner träffas nu för tiden. Lugn och fin, här finns lösningen. Stockholms bästa fredagsevent samlar alla dina polare på ett och samma ställe.

Sedan november 2001 dimper det en gång i månaden ner ett e-brev i lådan hos några av Stockholms mest erfarna törstsläckare. Inte nog med att de jämt är törstiga, de är också våra homiesar. I dessa stressade tider är det svårt att hinna med varandra och träffas under avslappnade former. För att råda bot på det har vi startat en återkommande fredagshändelse som vi kallar Barhäng.

Helt förutsättningslöst träffas vi i en bar någonstans i stan. Man kommer som man är, okammad, trött, snygg, törstig, laddad, fnittrig, sur osv. och hänger med oss i baren. Har vi tur så tar du även med dig vänner, arbetskamrater, syskon, svärmor/övervakare, karatetränare. Ja, kort sagt, personer som du gillar gillar vi också! Tanken är att barhängsfamiljen ska växa. Man träffar nya människor och knyter nya kontakter, och vem vet, du kanske står och skålar med en blivande sparringpartner.

Fredrik & Björn - Edra ödmjuka barmästare


Barhängsräv

Barhängsbjörn

Fredrik

Björn


Namn:
Fredrik
Smeknamn: Cityboy, Ugglan
Öl: Ja, många!
Drink: Såna med mycket sprit i
Ölrekord i Götgatan Open:
10 ½ st.
Bar:
Cliff Barnes
Barhängsmotto: Go hard or go home!
Omdöme: Gammal barhängsräv som en gång i tiden var ung och lovande. Visar allt mer sällan att gammal är äldst, men skall inte underskattas.


Namn:
Björn
Smeknamn: Squeezan
Öl: Blaskigt amerikanskt
Drink: Cuba Libre
Ölrekord i Götgatan Open:
11 st (världsrekord).
Bar:
Medis uteserveringar
Barhängsmotto: Hard work may pay off eventually, but laziness pays off now!
Omdöme: Intressant nyförvärv som har mycket att bevisa. Stor anhängare av grisfester och karaoke.
startsidan :: guldstjärnor :: reportage :: arkiv :: vad är barhäng?

© Göran Skytte Entertainments